Державна податкова служба інформує

10 Липня, 2024 р., 09:48
Головне управління ДПС у Харківській повідомляє, що відповідно до ст. 166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платник податку має право на податкову знижку за наслідками звітного податкового року.
09 Липня, 2024 р., 10:53
Головне  управління ДПС у Харківській області інформує, що відповідно до ст.166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), платники податку мають право на податкову знижку. Перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, визначений відповідно до п.166.3 ст.166 ПКУ, а саме:
09 Липня, 2024 р., 10:52
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що суб’єкт господарювання може перевірити інформацію, яка міститься в щоденних Z-звітах/фіскальних чеках, створених реєстратором розрахункових операцій (далі – РРО) в приватній частині Електронного кабінету, розміщеного на вебпорталі ДПС (https://cabinet.tax.gov.ua), в підрежимах «Зведені звіти» та «Чеки» режиму «Дані РРО».
05 Липня, 2024 р., 12:50
У Головному управлінні ДПС у Харківській області проведено черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Податкова знижка» за участі начальника відділу адміністрування податків з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, управління оподаткування фізичних осіб Юлії Баркової.
04 Липня, 2024 р., 11:40
Головне управління ДПС у Харківській області проводить конкурс з формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на 2024 рік.
04 Липня, 2024 р., 11:33
Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що статтею 166 Податкового кодексу України (далі -  ПКУ) визначено право платника податку на податкову знижку, підстави для її нарахування, перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, обмеження права на її нарахування.
04 Липня, 2024 р., 11:32
Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що у мобільному застосунку «Моя податкова» доступні нові сервіси для ФОП: 
28 Червня, 2024 р., 11:34
Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що відповідно до п. 296.1 ст.296 Податкового кодексу України фізичні особи - підприємці - платники єдиного податку першої і другої груп та платники єдиного податку третьої групи, які не є платниками податку на додану вартість, ведуть облік у довільній формі шляхом помісячного відображення отриманих доходів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь