Сторінка на стадії наповнення.

23 Липня, 2024 р., 14:04
Торгівля людьми є надзвичайно глобальною та прибутковою злочинною індустрією в світі. Воєнний конфлікт, який вибухнув в Україні, сприяє поширенню торгівлі людьми в різних її формах.
23 Липня, 2024 р., 14:00
Сальмонельоз – гостре зооантропонозне інфекційне захворювання, збудником якого є патогенні мікроорганізми – сальмонели.
22 Липня, 2024 р., 16:18
Почастішали випадки, коли дітям надходять повідомлення з пропозицією онлайн-підробітку, даючи прості завдання та обіцяючи легкі гроші. Так, пропонують надіслати фото об’єктів соціальної інфраструктури, місцезнаходження військової техніки, режимні військові об’єкти, дислокацію військ тощо.
18 Липня, 2024 р., 14:04
Печенізьку громаду вчергове відвідала Ганна Новосад - ексочільниця Міністерства освіти і науки України та співзасновниця Благодійної організації "Міжнародний Благодійний фонд "SavED", разом з членами команди фонду.
18 Липня, 2024 р., 12:52
Понад 11 000 новонароджених отримали свої перші документи у відділах державної реєстрації актів цивільного стану на теренах Східної юстиції у І-му півріччі 24-го року.
18 Липня, 2024 р., 12:49
Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що згідно з п.п. 166.3.7 п. 166.3 ст. 166 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платник податку має право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника податку за наслідками звітного податкового року, нарахованого у вигляді заробітної плати, зменшеного з урахуванням положень п. 164.6 ст. 164 ПКУ, фактично здійснені ним протягом звітного податкового року витрати у вигляді суми коштів, сплачених платником податку у зв’язку із переобладнанням транспортного засобу, що належить платникові податку, з використанням у вигляді палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива.
16 Липня, 2024 р., 11:19
Жінки, які придатні до проходження військової служби за станом здоров’я та віком і закінчили заклади професійної (професійно-технічної), фахової передвищої або вищої освіти та здобули медичну або фармацевтичну спеціальність, підлягають взяттю на військовий облік військовозобов’язаних. (п.11 ст.1 ЗУ «Про військовий обов’язок та військову службу»).
16 Липня, 2024 р., 11:19
Для прийняття спадщини встановлюється строк у шість місяців, який починається з часу відкриття спадщини.(ст.1270 Цивільного кодексу України, далі ЦК України).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь