08 Квітня, 2024 р., 14:25
Щороку в теплий весняно-літній період у лісах і парках активізуються кліщі. У цей час особливо розповсюджене інфекційне захворювання, яке передається людині через укус інфікованих кліщів, - хвороба Лайма (кліщовий іксодовий бореліоз, лайм-бореліоз). За минулий рік в Україні зареєстровано 4911 випадків захворювання на хворобу Лайма.
08 Квітня, 2024 р., 11:57
Начальник ХОВА Олег Синєгубов зустрівся з координаторкою системи ООН в Україні Деніз Браун та головою Управління ООН із координації гуманітарних справ в Україні Сарою Гілдінг дер Ведувен.
08 Квітня, 2024 р., 11:42
Чиста і безпечна питна вода – запорука нашого благополуччя. Населення Харківської області все ще досить широко використовує джерела нецентралізованого водопостачання, переважно шахтні колодязі. Чи безпечно вживати воду з колодязя?
08 Квітня, 2024 р., 11:41
«Керівництво не любить працівників з дітьми» – стереотип чи пережиток? Навколо теми працевлаштування завжди точилися розмови й упередження, які стосуються абсолютно різних категорій, зокрема віку, статі, зовнішнього вигляду тощо. Цей умовний список можна продовжити сімейним становищем особи, яка в пошуках роботи.
05 Квітня, 2024 р., 13:36
Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».
05 Квітня, 2024 р., 13:31
08 квітня 2024 року, з 11.00 до 14.00, у будівлі КУ «Центр надання соціальних послуг Печенізької селищної ради» за адресою: селище Печеніги, вул. Поштова, 41, представники БФ «ПОМАГАЄМ» будуть проводити відбір претендентів для отримання багатоцільової грошової допомоги.
05 Квітня, 2024 р., 12:49
Примусове повернення аліментної заборгованості – робота, яка здійснюється фахівцями юстиції задля захисту економічних прав стягувачів. Інструментом у боротьбі з безвідповідальністю батьків є законодавчі санкції, котрі здатні обмежити громадян у деяких правах.
03 Квітня, 2024 р., 10:39
На Порядку денному засідання, яке провів Юрій Мариненко, перший заступник селищного голови, - два питання: планування роботи із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства, а також підсумки проведення заходів в рамках Всеукраїнської кампанії "16 днів проти насильства". Із вказаних питань доповідали Маїса Курилко - начальник відділу соцзахисту населення та Ольга Куценко - головний спеціаліст відділу соцзахисту населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь