15 Квітня, 2024 р., 09:49
Президент України Володимир Зеленський наголосив, що це засідання відбулося на тлі серйозних викликів і загроз, які постали перед країною.
15 Квітня, 2024 р., 09:45
Бомбосховище у Люботині Харківського району зможе вміщувати 400 осіб.
15 Квітня, 2024 р., 09:21
Головне управління  ДПС у Харківській області нагадує, що кампанія декларування громадянами своїх доходів, отриманих у 2023 році, завершується 30 квітня 2024 року.
15 Квітня, 2024 р., 09:21
Головне управління ДПС у Харківській області повідомляє, що громадяни, які відповідно до Податкового кодексу України зобов’язані подати податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік (далі – декларація), мають задекларувати свої минулорічні доходи до 1 травня 2024 року. 
15 Квітня, 2024 р., 09:17
Печенізька селищна військова адміністрація продовжує проводити опитування серед жителів нашої громади щодо Вашої думки й пропозицій для включення до проєкту Програми відновлення території Печенізької громади.
12 Квітня, 2024 р., 13:49
«До переліку функцій у додатку «Соціальні послуги Харківщини» додалися послуги з психологічної допомоги, які доступні для жителів громад. Ці послуги в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, надають фахівці, які працюють на місцях. Наразі до застосунку включають можливість користуватися послугами сімейних лікарів, які також працюють за напрямком психологічної допомоги людям. Функціонал додатка постійно вдосконалюється – кількість послуг та перелік фахівців буде збільшуватися, це питання перебуває на постійному контролі начальника ХОВА Олега Синєгубова. Продовжуємо розвивати соціальну сферу у Харківській області», – розповіла Віта Ковальська.
12 Квітня, 2024 р., 13:45
Несвідоме споживання інформації та недостатній рівень інформаційної грамотності призвели до засилля ворожої пропаганди та фейків у мережі «Інтернет».
12 Квітня, 2024 р., 11:27
У ході засідання депутати ухвалили рішення про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету на виплату щомісячної адресної грошової допомоги для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг членам сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані та фактично проживають у Харківській області, крім міста Харків.  
12 Квітня, 2024 р., 10:37
Про це йшлося під час засідання Ради оборони Харківської області під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь