10 Квітня, 2024 р., 09:26
З 01 по 06 квітня 2024 року мобільною бригадою лікарів третинного рівня допомоги проводився прийом в населених пунктах Печенізької громади. Наші люди вкотре отримали кваліфіковану медичну допомогу, не виїжджаючи зі своєї громади. Пацієнтам були надані кваліфіковані консультації та рекомендації щодо подальшого лікування.
10 Квітня, 2024 р., 09:19
Безкоштовний вебінарний проєкт допоможе його учасникам дізнатись з чого починати бізнес онлайн, що потрібно, щоб стати підприємцем, як працювати з асортиментом та як безпечна оплата впливає на конверсію замовлень.
10 Квітня, 2024 р., 09:17
- грант на створення або розвиток власної справи  https://is.gd/jxqZ7j ;
10 Квітня, 2024 р., 09:10
Думка громадськості в цьому контексті є дуже важливою. Для її розробки долучаємо якнайбільше жителів громади.
08 Квітня, 2024 р., 14:25
Щороку в теплий весняно-літній період у лісах і парках активізуються кліщі. У цей час особливо розповсюджене інфекційне захворювання, яке передається людині через укус інфікованих кліщів, - хвороба Лайма (кліщовий іксодовий бореліоз, лайм-бореліоз). За минулий рік в Україні зареєстровано 4911 випадків захворювання на хворобу Лайма.
08 Квітня, 2024 р., 11:57
Начальник ХОВА Олег Синєгубов зустрівся з координаторкою системи ООН в Україні Деніз Браун та головою Управління ООН із координації гуманітарних справ в Україні Сарою Гілдінг дер Ведувен.
08 Квітня, 2024 р., 11:42
Чиста і безпечна питна вода – запорука нашого благополуччя. Населення Харківської області все ще досить широко використовує джерела нецентралізованого водопостачання, переважно шахтні колодязі. Чи безпечно вживати воду з колодязя?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь