05 Квітня, 2024 р., 13:31
08 квітня 2024 року, з 11.00 до 14.00, у будівлі КУ «Центр надання соціальних послуг Печенізької селищної ради» за адресою: селище Печеніги, вул. Поштова, 41, представники БФ «ПОМАГАЄМ» будуть проводити відбір претендентів для отримання багатоцільової грошової допомоги.
05 Квітня, 2024 р., 12:49
Примусове повернення аліментної заборгованості – робота, яка здійснюється фахівцями юстиції задля захисту економічних прав стягувачів. Інструментом у боротьбі з безвідповідальністю батьків є законодавчі санкції, котрі здатні обмежити громадян у деяких правах.
03 Квітня, 2024 р., 10:39
На Порядку денному засідання, яке провів Юрій Мариненко, перший заступник селищного голови, - два питання: планування роботи із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства, а також підсумки проведення заходів в рамках Всеукраїнської кампанії "16 днів проти насильства". Із вказаних питань доповідали Маїса Курилко - начальник відділу соцзахисту населення та Ольга Куценко - головний спеціаліст відділу соцзахисту населення.
01 Квітня, 2024 р., 13:36
Шановні мешканці Печенізької громади! Оголошується збір пропозицій до Програми комплексного відновлення територій Печенізької територіальної громади, який триватиме з 01 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року включно. Просимо взяти активну участь.
01 Квітня, 2024 р., 08:39
Від початку російського вторгнення в Україну і по сьогодні сили оборони України чинять відчайдушний спротив загарбнику. Вчасне та повноцінне доукомплектування військових частин вмотивованими бійцями збільшить потужність нашого наступу, що прискорить Перемогу України.
29 Березня, 2024 р., 17:36
Україна ще не настільки сильна, як може бути. Потрібно дати нам змогу діяти на полі бою. Для цього необхідні дві речі: системи «Петріот», які можуть передати нам Сполучені Штати, і паритет в артилерії. Системами «Петріот» ми розблокуємо небо, і наші хлопці будуть іти вперед. В інтерв'ю американському телеканалу CBS Володимир Зеленський розповів про необхідність посилення протиповітряної оборони України, контрнаступальні дії Росії та про те, чому підтримка Сполучених Штатів важлива для нас.
29 Березня, 2024 р., 13:16
Від народження й до останнього дня Євген Леонідович був відданий Печенізькому краю, де пройшло майже все його життя. Навчання в Печенізькій середній школі, служба в лавах армії, 45-річна трудова діяльність на різних роботах і посадах.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь