17 Квітня, 2024 р., 08:22
Ми вдячні кожному, хто має бажання та час і долучається до робіт по очищенню довкілля.
16 Квітня, 2024 р., 08:21
Станом на 15 квітня 2024 року в громаді сформовано 5 житлових сертифікатів про надання компенсацій за знищене майно. Власникам знищеного майна нараховано компенсацію для відбудови зруйнованого житла на загальну суму сумі 8 млн. 069 тис. 761 грн.72 коп. 
16 Квітня, 2024 р., 08:19
На минулих вихідних на березі Печенізького водосховища, поблизу села Мартове, стався надзвичайний випадок - внаслідок вибуху вибухонебезпечного предмету постраждав 64-річний чоловік. За попередніми даними ДСНС, під час риболовлі чоловік наступив на протипіхотну міну та підірвався. З множинними уламковими пораненнями ноги у тяжкому стані бригадою екстреної медичної допомоги потерпілого ушпиталено до лікарні. Вкотре звертаємо увагу, що в Печенізькій громаді відсутні місця масового відпочинку людей на водних об’єктах Від 24 лютого 2022 року до вересня 2022 року більша половина території Печенізької територіальної громади перебувала під окупацією, а на іншій половині велися активні бойові дії, що призвело до великої засміченості берегів водоймищ та інших територій вибухо-небезпечними предметами. Спеціальні служби постійно проводять роботи по розмінуванню територій. Проте в Печенізькій громаді мінна небезпека залишається досить високою. Реалії сьогодення такі, що цей процес триватиме багато років. Обирайте безпечні місця для прогулянок та відпочинку! Пам'ятайте самі та постійно нагадуйте дітям: небезпека може приховуватись будь-де! Навіть уламки ракети, дрона, снарядів тощо можуть нести загрозу! Бережіть своє життя У випадку виявлення вибухонебезпечних або будь-яких інших підозрілих предметів – негайно телефонуйте за номерами  101, 102, 112.
15 Квітня, 2024 р., 15:10
Більше про трекер настрою та його приклади — читайте в матеріалах, створених у межах комунікаційної кампанії Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською.
15 Квітня, 2024 р., 15:05
Навесні із настанням тепла активізуються іксодові кліщі. Вони можуть переносити збудників небезпечних захворювань людини і тварин, зокрема, кліщового енцефаліту, бореліозу (хвороба Лайма), що уражають центральну нервову і серцево-судинну системи, опорно-руховий апарат та призводить до тривалої непрацездатності і інвалідності.
15 Квітня, 2024 р., 14:56
Указом Президента України №579 від 12 вересня 2023 року «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено нашого земляка, жителя села Артемівка Печенізької громади Одерія Павла Ігоровича... На превеликий жаль, посмертно.
15 Квітня, 2024 р., 14:54
15 квітня начальник Печенізької СВА Олександр Гусаров провів оперативну нараду за участі представників ДСНС, ТЦК та СП, енергетиків, дорожників, комунальників, медиків, старост, керівників структурних підрозділів селищної ради, комунальних установ, інших організацій, які працюють на території Печенізької громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь