ДОВІДНИК БЕЗБАР'ЄРНОСТІ

16 Січня, 2024 р., 16:46
Розділ «Довідника безбар’єрності» – «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія» – розповідає про комунікацію, засновану на повазі до гідності.
20 Грудня, 2023 р., 16:20
У новому розділі «Довідника безбар’єрності», створеного за ініціативою першої леді України Олени Зеленської, йдеться про те, як спілкуватися з військовими в побуті, сім'ї та на роботі.
14 Грудня, 2023 р., 08:36
Перша леді України Олена Зеленська в Києві провела підсумкову у 2023 році зустріч зі спільнотою «Бізнес без бар’єрів». У заході взяли участь керівники компаній, що входять до спільноти, а також перша віцепрем'єр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко та голова громадської організації «Безбар’єрність», керівниця Координаційного центру з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України Оксана Збітнєва.
22 Листопада, 2023 р., 16:14
Новий розділ «Довідника безбар’єрності», створений за ініціативою першої леді України Олени Зеленської, розповідає, як комунікувати з військовими в побуті, сім'ї та на роботі.
15 Листопада, 2023 р., 19:03
  У новому розділі «Довідника безбар’єрності», створеного за ініціативою першої леді України Олени Зеленської, можна знайти вичерпну інформацію, як допомогти людям з досвідом війни інтегруватися в щоденне цивільне життя.
10 Листопада, 2023 р., 09:32
Нещодавно у «Довіднику безбар’єрності» з’явився новий розділ – «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь