ІНФОРМАЦІЙНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

21 Березня, 2024 р., 11:18
Український ветеранський фонд, Мінветеранів та Центр оборонних реформ спільно з Британським Королівським Інститутом оборонних та безпекових досліджень запрошує ветеранів та ветеранок до участі у навчальному курсі з розвідки з відкритих джерел.
14 Березня, 2024 р., 11:39
одичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.
04 Березня, 2024 р., 09:46
За ініціативи Мінветеранів Урядом було спрощено подання заяви на призначення одноразової грошової допомоги (ОГД) у разі загибелі (смерті) чи інвалідності деяких категорій осіб відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
26 Лютого, 2024 р., 16:04
У військовослужбовців може виникати багато питань, для розв’язання яких потрібна допомога юристів. Таку допомогу можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги.
30 Січня, 2024 р., 16:11
Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і тому потребують особливої підтримки. Держава ініціювала ряд спеціальних програм та сервісів, направлених на допомогу захисникам і захисницям, а також членам їх родин. У свою чергу служба зайнятості пропонує ветеранам низку дієвих послуг.
19 Січня, 2024 р., 14:57
Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.
25 Жовтня, 2023 р., 08:28
У Харківській області з 01 березня 2023 року розпочала роботу Харківська регіональна психологічна служба (далі – ХРПС), яка організована в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, ініційованої Першою леді України Оленою ЗЕЛЕНСЬКОЮ.
10 Жовтня, 2023 р., 11:30
Фахівці служби проводять роботу з працівниками, що надають психо-соціальну допомогу в територіальних громадах області, та надають психологічну підтримку населенню.
17 Березня, 2023 р., 11:35
Обрали саме Харківську область, бо на її територіях, що перебували під окупацією, є колосальний запит на психосоціальну підтримку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь