ПЕЧЕНІЗЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧИЛА НОВОРІЧНЕ СВЯТО!

Дата: 12.01.2022 16:50
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

Святково вбрана новорічна ялинка на площі, будиночок Діда Мороза, Дід Мороз із красунею Снігуронькою, веселі ростові ляльки, чудова концертно-розважальна програма і морозна снігова погода створили новорічний настрій свята.

Всіх, хто завітав на Новоріччя Печенізької громади, привітали Печенізький селищний голова Олександр Гусаров та голова Чугуївської районної ради Ірина Постнікова.

Звертаючись до жителів та гостей громади, Олександр Сергійович відзначив, що 2021-й рік, що минає, був непростим, щедрим на випробування й виклики, насиченим на події й вимагав від нас напруженої спільної праці. 2021-й був першим роком, коли Печенізька громада жила й працювала в нових умовах та новому об’єднаному форматі. – Це початок нового шляху. Жодних сумнівів – це шлях розвитку й поступу уперед, – відзначив Олександр Сергійович. Селищний голова подякував небайдужим жителям за активність, конструктивну критику, за відкритість і взаємозв’язок, особисту участь в житті нашого краю, та побажав миру та злагоди Україні й кожній родині.

Голова Чугуївської райради Ірина Постнікова, звертаючись до земляків, побажала головного в житті – бути здоровими й щасливими, цінувати тепло родини, близьких людей, світлого щастя, добра, благополуччя, затишку, достатку.

Добрий настрій на сцені створили красиві голоси вокалістів Печенізького районного Будинку культури, а також ігри й конкурси для дітвори з призами від казкових героїв.

Під час свята було відзначено учасників та переможців конкурсу з благоустрою «Печенізька громада – за чистоту, красу та благоустрій»!

Цього святкового вечора, як і планувалося, відбувся розіграш двох суперпризів, телевізора та великої м’якої іграшки, для тих, хто склав побажання Печенізькій громаді.

Гостей свята пригощали новорічним шампанським. Тут же, просто неба, можна було придбати гарячі страви.

Свято сповнювала атмосфера новорічного антуражу, казковості, добра й щирих посмішок.

ПЕЧЕНІЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА ДЯКУЄ ВСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ СВЯТА.

ЩИРО ЗИЧИМО ВСІМ ТЕПЛИХ НОВОРІЧНИХ І РІЗДВЯНИХ СВЯТ ТА ЗДОРОВОГО Й ЩАСЛИВОГО НОВОГО 2022 РОКУ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь