ШКАРУПЕТА ГРИГОРІЙ САВЕЛІЙОВИЧ – ВЕТЕРАН, УЧАСНИК БОЙОВИХ ДІЙ У ВЕЛИКІЙ ВІТЧИЗНЯНІЙ ВІЙНІ, ПРИЙМАЄ ВІТАННЯ З 97-м ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Дата: 23.02.2022 11:43
Кількість переглядів: 908

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Цій поважній людині, як і кожному із покоління тих ветеранів, довелося пережити голодомор, війну, нелегкі повоєнні роки, пройти через низку життєвих випробувань. Проте, всі, хто знають ветерана, підтвердять: Григорій Савелійович все життя є оптимістом з непохитною вірою в краще. Не дивлячись на поважний вік, він і сьогодні зберігає молодість душі, світлий розум і добру посмішку. Наш іменинник – приклад активного довголіття і життєлюбства. Нехай так буде ще багато-багато років.

Печенізький селищний голова Олександр Гусаров разом з керівником ветеранської організації Володимиром Бусяком від жителів Печеніжчини висловили вдячність ветерану за яскравий приклад людяності, мужності, сили волі, порядності. Поспілкувалися й висловили свої думки щодо розвитку Печенізької громади та нинішньої складної ситуації в Україні.

Вклоняємося життєвій мудрості ветерана, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями й труднощами післявоєнної відбудови.

З днем народження й низький уклін, ветеране, за Ваш подвиг. Нехай любов і увага близьких наповнюють Ваше серце радістю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь