Звернення Олександра Гусарова з нагоди Новорічного та Різдвяного свята!

Дата: 31.12.2022 11:13
Кількість переглядів: 112

Фото без описуДорогі жителі Печенізької громади! 
2022-й рік змінив наше життя назавжди, ставши для України й Печенізької громади надважким та кривавим. За цей час наша громада, як і вся країна, пережила та відчула на собі всі тяготи й наслідки війни.


2022-й рік ми запам'ятаємо з ракетними ударами, бомбардуваннями, обстрілами України з боку росії та сміливою боротьбою наших Героїв за волю й незалежність. Майже на шість місяців Печеніжчина стала лінією фронту. 
Ще рік тому всією громадою ми раділи новим можливостям та реалізації проєктів розвитку. Розробивши Стратегію розвитку Печеніжчини, будували перспективні плани. Але війна, яку росія розв’язала проти України, перекреслила плани українців.
Та зараз, навіть в цей темний для країни час, Новий рік і Різдво Христове залишаються одними з найсвітліших днів року. Наші серця сповнені любові й віри в добро. Цей рік навчив нас цінувати найважливіше: людей, які поряд, кожен день, кожну мить. Проводжаючи в минуле 2022-й, дякую всім, хто стояв поруч, допомагав людям під час окупації та під обстрілами.  Вдячний колективу селищної ради та підприємств громади, волонтерам, благодійникам, які допомагали нашим жителям, що опинились на лінії вогню. Дякую кожному з вас за те, що ми разом пережили цей тяжкий рік. Ми вдячні всім, хто разом з нами допомагає Збройним Силам України.
Дорогі жителі Печеніжчини! 
Напередодні нового етапу життя ми віримо й сподіваємося на краще. Зруйновані плани пішли у минуле, але ми здатні будувати нові та наближати наше нове щасливе життя. Ми обов'язково його збудуємо. З нами весь цивілізований світ! Ніщо не зупинить нас на шляху до Перемоги! 
Завжди будемо пам'ятати захисників, які віддали життя за незалежність і територіальну цілісність України, за спокій сердець і за майбутнє кожного українця. 
Нехай усі наші воїни, які щохвилини боронять нас та весь світ, якнайшвидше повернуться додому, а в Україні запанують мир і спокій.
Нехай Різдво Христове наповнить ваші душі світлом і вірою у Перемогу!
Бажаю вам міцного здоров’я, сили, терпіння, віри. Нехай Різдвяне й Новорічне свято здійснить наше головне бажання - одне на всіх! Все буде УКРАЇНА! 🇺🇦
З Новим роком та Різдвом Христовим! 🌲


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь