Гуманітарну допомогу від Громадської організації «Проліска» отримали діти від 0 до 18 років з села Артемівка та смт Печеніги.

Дата: 12.01.2023 11:27
Кількість переглядів: 119

Фото без опису✔Печеніжчина постійно відчуває підтримку від благодійних гуманітарних організацій. Добрі справи для тих, хто потребує допомоги, не залишаються поза увагою в нашій громаді.

У важкі часи допомога потрібна всім. А дітям - особливо! Добре, що є люди, яким небайдуже дитинство.

✔Гуманітарну допомогу від Громадської організації «Проліска» отримали діти від 0 до 18 років з села Артемівка та смт Печеніги. Ми дякуємо гуманітарній місії «Проліска» за турботу й підтримку наших дітей. Вона є безцінною як для дітей, так і для батьків у цей тяжкий час. Вдячні за якісний теплий дитячий одяг та взуття, які дуже потрібні нашим дітям, особливо в зимовий період!

Окрема вдячність за роботу психологів та їх спілкування з маленькими мешканцями, які отримали задоволення під час роботи гуманітарної місії «Проліска» в громаді. Дитяча посмішка - просто ковток свіжого повітря у такі складні часи!

✔Нехай добро, яке ви даруєте нашій громаді, сторицею повертається до вас, а щира вдячність від людей зігріває ваші серця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь