В селі Мартове встановили нову водонапірну башту!

Дата: 08.02.2023 12:30
Кількість переглядів: 137

Фото без опису✔Незважаючи на війну в країні і близькість Печенізької громади до території проведення бойових дій, продовжуємо працювати над реалізацією важливих інфраструктурних проєктів для забезпечення життєдіяльності громади.

✔Сьогодні ми завершили дороговартісний проєкт по заміні 25-кубової аварійної водонапірної башти Рожновського в селі Мартове. Споруда, якою більш ніж 30 років користувалися мартівчани, давно стала проблемним об’єктом у селі Мартове, не підлягаючи ні ремонту, ні відновленню.

✔Пошук партнерів, які долучилися до реалізації важливого проєкту, приніс добрий спільний результат. Для виготовлення й встановлення водонапірної башти в Мартовому не витрачено жодної копійки бюджетних коштів.

✔Від імені мешканців села Мартове дякуємо Фонду WATER MISSION (США) за фінансування проєкту, колективу ТОВ "Укргідромонтаж" та керівнику Касьяненку Ярославу за виготовлення споруди, її доставку та встановлення. Вдячність підприємцю Микиті Зачепило за допомогу транспортним засобом, вантажопідйомним краном.

✔Дякуємо, шановні партнери, за розуміння, співпрацю, професіоналізм та спільну важливу роботу - відновлення об'єкту критичної інфраструктури на території деокупованого села Мартове. Висловлюємо вдячність Максиму Колінько, депутатові Харківської обласної ради, за координаційну допомогу в пошукові донорів і партнерів для відновлення роботи об'єкту. Спасибі колективу комунального підприємства "Аква", а також кожному, хто вніс свій внесок у важливу для людей справу.

✔Нова башта забезпечуватиме водопостачанням дитячий садок, ліцей, культурно-спортивний комплекс, містечко багатоповерхівок та значну частину приватного сектору в селі. Важлива економічна складова - постачання води новою спорудою значно зекономить споживання електроенергії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь