Олександр Гусаров привітав з 98-м днем народження учасника бойових дій у Другій Світовій війні Шкарпету Григорія Савелійовича!

Дата: 23.02.2023 17:01
Кількість переглядів: 99

Фото без описуОдин з найповажніших жителів Печенізької громади, ветеран та учасник бойових дій в Другій Світовій війні Шкарупета Григорій Савелійович сьогодні відзначає 98-й день народження. Спілкуємось із Григорієм Савелійовичем та зустрічаємось з ветераном декілька разів на рік вже 13 років поспіль.


Олександр Гусаров:

Пам'ятаю, у 2010 році, коли я розпочав свій трудовий шлях в Печенізькому районі на посаді голови райдержадміністрації, тут проживало 49 ветеранів Другої Світової. Відвідування кожного з них займало декілька днів. Сьогодні в Печенізькій громаді проживає єдиний учасник бойових дій, який пройшов через війну минулого століття. Не дивлячись на поважний вік, він і сьогодні зберігає молодість душі, світлий розум і добру посмішку. Наш іменинник – приклад активного довголіття і життєлюбства. Зараз ветеран слідкує за всіма подіями в Україні та в світі.

Вітаючи поважну людину з днем народження, висловив вдячність за яскравий приклад людяності, мужності, сили волі, порядності.

Вклоняюсь життєвій мудрості Григорія Савелійовича, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями й труднощами післявоєнної відбудови.

Поспілкувалися про війну, роз'язану росією проти України, ситуацію на фронті. Говорили й про особисте, дітей, онуків, стан здоров'я.

Знаєте, якою сьогодні є головна мрія Григорія Савелійовича? 98-річний ветеран мріє дочекатись до Перемоги України над російськими окупантами й дожити до того дня, коли настане справедливе покарання злочинців за військові злочини російської федерації проти України. Все буде, Григорію Савелійовичу. Ми на своїй землі. Україна переможе!

✔З днем народження і низький уклін, наш славний ветеране, за Ваш подвиг. Нехай любов і увага близьких наповнюють і зігрівають Ваше серце щодня!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь