Вадим Шаргін… Невимовне горе, розпач і нестерпний біль від чергової жахливої звістки про загибель нашого захисника - Воїна, Печеніжця, Героя…

Дата: 22.03.2023 17:07
Кількість переглядів: 93

Фото без описуСолдат Шаргін Вадим Леонідович був стрілцем 2-го стрілецького відділення 3-го взводу 2-ї стрілецької роти однієї з військових частин ЗСУ.
19 березня Вадим Шаргін загинув, як Герой, під час ведення бою з військовими формуваннями російського окупанта в Бахмутському районі на Донеччині.


Наш захисник з честю виконав обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народу та Україні. Своєю мужністю Вадим наблизив Перемогу, але, на жаль, не дочекався її… Захисник самовіддано боровся за мирне небо над Україною та віддав за рідну землю власне життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України від збройної агресії російської федерації.
Вся наша Печенізька громада у невимовній скорботі низько схиляє голови, вшановуючи полеглого Героя. Висловлюємо співчуття родині Вадима Шаргіна, близьким йому людям у цьому непоправному горі.
🇺🇦Слава Героєві та вічна пам’ять вірному захисникові України! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь