На поточному тижні начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров провів особистий прийом громадян

Дата: 31.03.2023 13:04
Кількість переглядів: 72

Фото без описуФото без описуЗ 28 звернень громадян більшість питань стосувалися надання допомоги у вигляді будівельних матеріалів для ремонту пошкоджених будинків та квартир. Печенізька селищна військова адміністрація продовжує роботу в цьому напрямку. Допомагаємо, частково вирішуємо питання, підтримуючи будматеріалами, які є в наявності на сьогодні. Дякуючи нашим партнерам, маємо таку можливість. ✔Вдячні за це Міжнародний Комітет Червоного Хреста в Україні , Мальтійська служба допомоги,

БФ "Харків з тобою" , Антону Коротовських - директору Департаменту містобудування та архітектури Харківської ОДА.

Серед питань, порушених печеніжцями, - сприяння щодо упорядкування доставки абонентам рахунків за електроенергію, а також вирішення проблеми невідповідності показань, внесених до рахунків споживачів, фактичним показанням електролічильників. Жителі селища Печеніги звернулися також з проханням відремонтувати громадський колодязь по провулку Гоголя. Серед порушених питань - організація патрулювання території однієї з баз відпочинку. Власник пошкодженого дачного будинку одного із садівничих товариств звернувся з проханням здійснити комісійне обстеження, а також підключити електропостачання та розглянути можливість встановлення модульного будинку.

Під час прийому жителями порушено також питання ремонту покрівлі багатоквартирного будинку. Для цього потрібні великі кошти. Працюємо над вирішенням проблеми.

Окрім того, жителі дякували енергетикам за оперативність у відновленні постачання електроенергії під час ліквідації наслідків ракетних ударів та руйнувань, спричинених російськими окупантами. Разом з усією громадою ще раз дякуємо енергетикам від всіх жителів Печенізької громади.

Вирішення цих та ряду інших, в тому числі особистих питань заявників Олександром Гусаровим, а також відповідними службами й фахівцями тримаються на контролі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь