ВІТАЄМО ПЕЧЕНІЗЬКУ ГРОМАДУ З ВАЖЛИВОЮ ПЕРЕМОГОЮ В КОНКУРСІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РАЗОМ В МАЙБУТНЄ»! 

Дата: 10.04.2023 09:41
Кількість переглядів: 233

Фото без описуКонкурсний комітет «Разом в майбутнє» оголосив переможців 2023 року. За інформацією Харківської обласної ради, до Конкурсного комітету від громад Харківщини надійшло 92 проєктні заявки. Серед них визначено 45 проєктів-переможців.

Печенізька селищна військова адміністрація представила на обласний конкурс проєкт «Чиста Печеніжчина. Відновлення послуг для населення деокупованої території громади з метою покращення екологічної ситуації шляхом придбання спеціалізованої комунальної техніки – сміттєвоза».

Наша проєктна заявка зайняла  7 місце в рейтингу, визначеному Конкурсним комітетом.

Завдяки перемозі в конкурсі ми зможемо придбати для громади потужну спецтехніку - сміттєвоз, який працюватиме на благо громади, а саме для наведення порядку в деокупованих селах громади. Сміттєвоз, який планується придбати в результаті співпраці та співфінансування обласного та селищного бюджетів, перебуватиме в користуванні КП «Аква». Мартівське комунальне підприємство надаватиме послуги з вивезення сміття в селах Мартове, Артемівка, Новий Бурлук, Приморське, Борщова, Гарашківка, Ганнівка, Гуслівка й Першотравневе.

Проблема збору та утилізації твердих побутових відходів на сьогодні є значною та потребує негайного вирішення. Маємо велику засміченість громади. Проєкт має велике соціальне значення для нашої громади.

Загальний бюджет проєкту складає 2 млн. 600 тис. гривень. Інвестиції з обласного бюджету складуть – 1 млн. гривень.

У цей надскладний період нашого життя ми відчуваємо підтримку обласної влади й разом працюємо над розбудовою нашої громади.

Дякуємо за налагоджену співпрацю Харківській облраді та обласній військовій адміністрації, конкурсному комітету Харківської обласної ради за об’єктивну та високу оцінку нашої проєктної заявки. Дякуємо працівникам Печенізької селищної ради за підготовку якісної проєктної заявки.

В нашій спільній роботі – багато корисних справ, а попереду - важливі плани по відновленню й розвитку Печенізької територіальної громади. Разом здолаємо важкі часи й переможемо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь