ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ТА ГОСТЕЙ ЧУГУЇВЩИНИ!

Дата: 11.04.2023 13:15
Кількість переглядів: 115

Поліція Чугуївщини закликає громадян не відвідувати кладовища, через високу мінну небезпеку

28 березня Рада оборони Харківської області та регіональна комісія з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення щодо заборони відвідування кладовищ на великодні свята у Харківській області. Перелік кладовищ, які потрапили під заборону, сформували у місцевих радах разом із Держслужбою з надзвичайних ситуацій та Нацполіцією. Працівники поліції в ці дні посилять чергування, аби убезпечити громадян від вибухонебезпечних предметів.

Першочергово це стосується тих населених пунктів, які перебували під тимчасовою окупацію та де відбувалися активні бойові дії

У Чугуївському районі не можна ходити на кладовища, які знаходяться на території Вовчанської міської громади, Чугуївської міської громади, Слобожанської селищної громади, Малинівської селищної громади, Старосалтівської селищної громади, Печенізької селищної громади та Чкаловської селищної громади.

Просимо з розумінням ставитися до ситуації і не наражати своє життя та інших на небезпеку. Також, нагадуємо, що у Великодню ніч з 15 на 16 квітня комендантська година у Харківській області триватиме з 23.00 до 5.00».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь