12 КВІТНЯ ОЛЕКСАНДР ГУСАРОВ ПРОВІВ ЧЕРГОВИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 13.04.2023 08:12
Кількість переглядів: 75

«Тримати діалог з громадою, чути нагальні проблеми мешканців та сприяти їх оперативному вирішенню є пріоритетом в моїй роботі. Я постійно підтримую зв'язок з мешканцями громади через особисті зустрічі, телефонні дзвінки чи соціальні мережі, що дозволяє з перших вуст дізнатися що турбує громаду і що є першочерговим для вирішення», зазначає Олександр Сергійович.

Фото без описуСьогодні під час особистого прийому громадян начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров поспілкувався майже з 30 мешканцями селища Печеніги.

Надання допомоги будівельними матеріалами жителям громади, житло яких постраждало від ворожих обстрілів, - це наразі одне з головних питань, яке постійно порушується мешканцями громади.

Завдяки нашим партнерам, що долучаються до підтримки Печенізької громади, знаходимо можливості та допомагаємо нашим жителям наявними будівельними матеріалами.

Багато мешканців громади вже розпочали роботи з відновлення своїх домоволодінь.

Постійно працюємо над пошуком нових партнерів та можливостей для отримання гуманітарної допомоги для постраждалих домоволодінь.

За дуже важливу для громади підтримку будівельними матеріалами ми вкотре дякуємо Міжнародному Комітету Червоного Хреста, Мальтійській службі допомоги , БФ "Харків з тобою", Антону Коротовських - директору Департаменту містобудування та архітектури Харківської ОВА.

Також під час особистого прийому порушувались питання щодо заміни пошкоджених вікон, компенсації за спожиту електроенергію, ремонту доріг, вивозу відходів від руйнації будівель, оплати праці поштарів та ряд особистих питань.

З усіх порушених питань було надано роз’яснення та можливі шляхи їх вирішення.

Працюємо далі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь