ОЛЕКСАНДР ГУСАРОВ ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З МЕШКАНЦЯМИ СЕЛА АРТЕМІВКА

Дата: 14.04.2023 08:35
Кількість переглядів: 107

Фото без опису12 квітня начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров провів виїзний прийом громадян в селі Артемівка.

«Для мене живе спілкування є важливим форматом комунікації з населенням, який дозволяє почути думку кожного та краще ознайомитись з наболілими проблемами», говорить Олександр Гусаров.

В ході спілкування з артемівцями порушувались питання щодо виплати орендної плати за паї, допомоги у відновленні домоволодіння, в якому сталася пожежа, грейдерування доріг, дії в громаді місцевих програм з матеріальної підтримки військовослужбовців, порядку оформлення матеріальної допомоги від міжнародних організацій тощо.

За результатами прийому жительці села, домівка якої постраждала від пожежі, буде надано допомогу наявними будівельними матеріалами.

Всі порушені під час прийому питання прийнято до уваги, будемо їх вивчати та поступово вирішувати.

Зі старостою села Олександром Чумаком обговорили стан проведення акції з благоустрою. Артемівці активно займаються наведенням санітарного порядку, село виглядає чистим та охайним. Дякуємо всім, хто долучився до наведення чистоти та порядку на території села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь