ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ПІДПРИЄМНИЦЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 24.04.2023 15:56
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Пpo обмеження oбiгу пластикових пакетів на території України» з 01 січня 2023 року почала діяти загальна заборона на використання всіх пластикових пакетів товщиною стінки до 50 мікрометрів (тонких, надтонких та оксорозкладних тощо) в об’єктах роздрібної торгівлі, громадського харчування та надання послуг. Альтернативою їм повинні стати біопакети з відповідним маркуванням та інші варіанти паперових i поліпропіленових пакетів.

За порушення норм цього Закону центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державного контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів, застосовує до суб’єктів господарювання адміністративно-господарські штрафи в розмірі від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а за повторне протягом трьох років вчинення такого самого порушення - у розмірі від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь