Служба у справах дітей Печенізької селищної ради інформує

Дата: 24.04.2023 16:42
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ:

В умовах воєнного стану в Україні служба у справах дітей Печенізької селищної ради продовжує працювати з сім’ями, які виховують дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також з дітьми, які виховуються в сім’ях, які перебувають  в складних життєвих обставинах.

Протягом першої половини квітня 2023 року службою у справах дітей селищної ради із залученням суб'єктів соціальної роботи, зокрема, фахівцем із соціальної роботи центру надання соціальних послуг Л.Катречко, головними спеціалістом відділу соціального захисту населення О.Куценко,  було здійснено перевірку умов утримання та виховання дітей в сім'ях.

Поліція ювенальної превенції Чугуївського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області склали на 6 батьків 12 адміністративних протоколів у відношенні до 9 дітей за вчинення психологічного насильства над дітьми, також  були притягнуті до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

Під час відвідувань сімей та перевірок житлово – побутових умов проживання дітей, з батьками та дітьми проводилися профілактично-роз'яснювальні бесіди щодо належного виконання батьківських обов'язків, здорового способу життя, недопущення негативних проявів поведінки, неприпустимість скоєння домашнього насильства та їх наслідки.

Служба у справах дітей селищної ради постійно контролює дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Працівники служби опікуються тим, щоб діти були у безпеці, у них була їжа, одяг, вони могли продовжити навчання та виховуватися в сім’ї або в сімейних формах виховання.

Шановні батьки, у цей нелегкий для всіх час, служба у справах дітей просить приділяти вашим дітям максимальну увагу. Контролювати навчальний процес, з ким і в яких соціальних мережах спілкується ваша дитина, хто у неї друзі, як проводить вільний час, з ким і де. Будьте справжнім другом та зразком для дитини, тоді ваш дім стане будинком щасливої сім’ї!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь