У деокупованих районах Харківської області відновлюють місцеві дороги

Дата: 05.05.2023 14:34
Кількість переглядів: 69

За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова, в регіоні триває комплексне відновлення та ремонт доріг загального користування місцевого значенняВ першу чергу увага приділяється маршрутам, які сполучають обласний центр з деокупованими територіями та активно використовуються для доставки гуманітарних вантажів, евакуації населення та поранених.

Наразі, як повідомили в ДП «Дороги Харківщини», бригади проводять ремонтні роботи у Чугуївському районі за маршрутом «Граково – Базаліївка – Печеніги» та «Мартове – Хотімля – Старий Салтів».

Це єдиний маршрут, який забезпечує транспортне сполучення з Вовчанською та Великобурлуцькою громадами. Відновлення цього маршруту вкрай важливе для проїзду автотранспорту до громад, які перебувають у безпосередній близькості до лінії фронту, зазначили у підприємстві.

Також в Ізюмському районі тривають роботи з ліквідації ямковості та відновлення покриття на дорозі «Ізюм – Оскіл». Цей напрямок також є складовою евакуаційного та гуманітарного маршрутів. 

В держпідприємстві також зазначили, що з метою зниження рівня аварійності на дорогах місцевого значення, виконуються роботи з нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь