На Харківщині завершується програма з обміну ламп розжарювання на світлодіодні

Дата: 17.05.2023 10:30
Кількість переглядів: 105

Фото без описуПрограма безоплатного обміну ламп розжарювання на LED-лампи, ініційована Президентом України Володимиром Зеленським, у Харківській області перебуває на стадії завершення.

 

Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська розповіла, що жителі регіону обміняли 1 мільйон 604 тисячі лампочок. Майже 1 мільйон ламп розжарювання уже утилізовано.

«Усього в регіон надійшло 1 мільйон 798 тисяч LED-ламп. Видати залишилося ще 194 тисячі ламп. Попит серед населення зменшився, тож було вирішено залишити одне відділення "Укрпошти", де ще можна обміняти лампи», – зазначила Віта Ковальська.

Так, зараз здати старі лампочки розжарювання та отримати нові LED-ламп можна у відділенні поштового зв’язку № 1 міста Харків. Жителі, які ще не встигли отримати лампи, мають можливість зробити попереднє замовлення в застосунку «Дія». Для обміну потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код (РНОКПП) та лампи. Обміняти можна до 5 ламп старого зразку з будь-яким цоколем на таку саму кількість LED-ламп.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь