До Печенізької громади надійшла допомога від Міжнародної гуманітарної організації CORUS International

Дата: 29.05.2023 08:58
Кількість переглядів: 41

Фото без описуДві тисячі наборів насіння овочів вже передаються жителям смт Печеніги з розрахунку «один набір на одне домоволодіння». Допомога надається, в першу чергу, тим, хто не отримував подібні набори минулого року. Така підтримка є надзвичайно важливою для наших людей, адже сільськогосподарським виробництвом, зокрема, вирощуванням овочевих культур, займаються чи не в кожній родині, яка має присадибну ділянку.

З жителями, які зацікавилися такою допомогою й звернулися за отриманням посівного матеріалу, спілкувалися керівниця Харківського обласного центру дорадництва Світлана Гапоник

Світлана Гапоник, яка сприяла в допомозі печеніжцям, разом з представником CORUS International в Україні.

Серед найближчих планів організацій – співробітництво з мешканцями нашої громади в питаннях розвитку сімейного сільськогосподарського виробництва, малого фермерства, а також навчання, підтримка та допомога безповоротними грантовими коштами для домашнього вирощування птиці, овочевих культур тощо.

Цінуємо увагу до жителів, які господарюють на власних присадибних ділянках, аби прогодувати свої родини. Дякуємо нашим партнерам, які докладають значних зусиль, щоб допомогти людям здолати наслідки російської агресії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь