Гуманітарна допомога - жителям Приморського!

Дата: 29.05.2023 09:01
Кількість переглядів: 34

Фото без описуТривалий час жителі Печенізької громади відчувають значну гуманітарну підтримку від різних благодійних організацій та фондів. І ми вдячні нашим партнерам за цю безкорисливість та вклад у справу наближення Перемоги над ворогом. Нам допомагають щиро, допомагають багато, допомагають, як рідним.

Допомога є особливо цінною та важливою для людей похилого віку, тих, хто залишився без роботи, хто отримує мінімальний дохід, перебуває у відпустці по догляду за малечею та вимушений якось виживати в цей тяжкий час. Чергову партію гуманітарних продуктових наборів отримано нашим гуманітарним штабом. Їх видача продовжується почергово у всіх населених пунктах Печенізької громади.

Жителі Приморського всіх вікових категорій отримали цю суттєву підтримку, за яку ми вдячні Міжнародному Комітету Червоного Хреста. Від Благодійного фонду «Місто-Х» набори дитячого харчування були передані найменшим приморчанам віком від 0 до 3-х років.

Шановні наші партнери! Щира вдячність від Печенізької селищної військової адміністрації й жителів громади. Разом - ми сила!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь