Печенізька громада отримала допомогу від благодійників зі Сполучених штатів Америки

Дата: 31.05.2023 16:18
Кількість переглядів: 72

Фото без описуВантаж, який складався з лікарських препаратів, медикаментів, перевʼязувальних матеріалів й іншого, був наданий Міжнародною благодійною організацією "Americares Foundation" (США) та доставлений волонтерами Благодійного фонду «Джерело Відродження» на чолі з директором Сергієм Жуком. Від самого початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України американський фонд надає допомогу цивільним українцям, які постраждали від російської агресії.

Це великий внесок у підтримку нашої громади та її мешканців. Ми висловлюємо свою глибоку вдячність благодійникам за їх небайдужість та допомогу. Ці ліки стануть надзвичайно корисними для багатьох людей, які перебувають у складній життєвій ситуації.

Висловлюємо щиру вдячність за допомогу директору Міжнародній благодійній організації

"Americares Foundation", директору благодійного фонду «Джерело Відродження» (CFSR) Сергію Жуку, голові координаційного штабу "Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області" Ігорю Суханову, членам команди благодійного фонду Катерині Мельниковій та Віктору Жуку.

Працюємо разом для людей та Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь