1 червня - День захисту дітей!

Дата: 01.06.2023 11:47
Кількість переглядів: 53

Фото без описуЦього дня ми мали б провести загальне та особливе свято для дітвори нашої громади, так, як це робили щорічно. Обов’язково зберемось разом з дітьми, як тільки буде безпечно це зробити. Всі розуміємо, що життя й здоров’я – найголовніше.

А поки що не залишаємо наших дітей без уваги. Олександр Гусаров, начальник Печенізької селищної військової адміністрації, пригостив дітвору віком від одного до тринадцяти років морозивом, яке отримали від ТОВ ФМ «Хладопром».

Дякуємо за підтримку фабриці морозива «Хладопром» та особисто Олексію Баришевському й Олегу Снегирьову.

Діти – наша радість, наш світлий промінчик у цей складний військовий час, у боротьбі за їхню свободу та щирі посмішки. Вони не лише наше майбутнє, вони наше джерело надії, енергії, радості та невичерпного щастя. Вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх. Попереду багато роботи. Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. Нехай вони ростуть під нашим щоденним захистом.

З Міжнародним Днем захисту дитини!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь