Меморандум про співпрацю укладено між Печенізькою селищною військовою адміністрацією та Благодійною організацією "Благодійний фонд "Сміливі"

Дата: 12.06.2023 08:55
Кількість переглядів: 89

Фото без описуФото без описуПредметом Меморандуму є співпраця сторін у реалізації спільного проєкту часткового відновлення й ремонту будівлі опорного закладу загальної середньої освіти - КЗ "Печенізький ліцей ім.Г.Семирадського" Печенізької селищної ради.

9 червня керівник Благодійного фонду "Сміливі" Віталій Селик з партнерами та представники БФ "Saved" завітали до Печенізької громади для підписання документу про співпрацю. Це надзвичайно важливий меморандум для нашої громади, який пришвидшить відновлення нормального життя в Печенізькій громаді!

Олександр Гусаров – начальник Печенізької СВА разом з Ольгою Кизим - начальником відділу освіти, молоді та спорту, та Оксаною Помиляйко - директором опорного закладу, ознайомили партнерів з ситуацією у закладі та сфері освіти громади взагалі.

Відповідно до планів благодійників, фонд планує не тільки відбудувати поруйноване, але і дати ліцею нове дихання.

Дякуємо нашим новим партнерам, які допомагають відновлювати доступ до освіти в Печенізькій громаді, що постраждала від війни.

Про початок ремонтних робіт та їх перебіг ми обов’язково проінформуємо вас на наших офіційних сторінках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь