В громаді поступово відновлюємо позашкільну освіту

Дата: 26.06.2023 08:51
Кількість переглядів: 67

Фото без опису23 червня начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров провів нараду з питання відновлення роботи гуртків у закладах позашкільної освіти. У нараді взяли участь перший заступник Печенізького селищного голови Юрій Мариненко, секретар селищної ради Лілія Подольська, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Кизим, директор ДЮСШ Анатолій Киценко, тренери Олександр Сіренко та Ірина Ромашина.

За результатами наради з метою забезпечення потреби дітей у творчій самореалізації та інтелектуальному, духовному і фізичному розвитку, організації їх змістовного дозвілля, відповідно до здібностей та обдарувань, прийнято рішення про відновлення діяльності з 03 липня 2023 року КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПЕЧЕНІЗЬКИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» та КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПЕЧЕНІЗЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ПЕЧЕНІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ».

У ДЮСШ будуть працювати відділення футболу та волейболу.

У ЦДЮТ працюватиме гурток «Мудрі шахи».

Під час літніх канікул позашкільними закладами освіти заплановано проведення для дітей ряд розважально-рухових заходів, спортивних змагань, квестів та турнірів.

Працюємо далі!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь