У доросле життя провели випускників Артемівського ліцею. У цьому навчальному році його успішно закінчили семеро одинадцятикласників

Дата: 26.06.2023 08:55
Кількість переглядів: 64

Фото без описуНа заході були присутні: начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров, секретар селищної ради Лілія Подольська, керуюча справами Печенізької селищної ради Ірина Теперик, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Кизим, старости села Артемівка і Новий Бурлук Олександр Чумак та Віра Блоха.

Завдяки нашим Збройним Силам України цього року, на відміну від минулого, нам спільно з адміністрацією ліцею вдалося зробити для дітей свято. Їм довелося подорослішати в одну мить. Свій важливий крок у доросле життя вони роблять у важкий час, коли Україна виборює право на свою свободу та незалежність.

Але шкільний випускний – подія раз на життя, тому багато теплих слів та спогадів, приємні емоції і сльози радості - усе це панувало на святі.

Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди - це наші випускники, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє.

Начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров привітав вчорашніх школярів із важливою подією, вручив подарунки.

Щиро віримо в добру і щасливу долю наших випускників! Нехай вам щастить у дорослому житті, дорогі наші діти!

Під мирним небом у квітучій Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь