У доросле життя провели випускників Артемівського ліцею. У цьому навчальному році його успішно закінчили семеро одинадцятикласників

Дата: 26.06.2023 08:55
Кількість переглядів: 57

Фото без описуНа заході були присутні: начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров, секретар селищної ради Лілія Подольська, керуюча справами Печенізької селищної ради Ірина Теперик, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Кизим, старости села Артемівка і Новий Бурлук Олександр Чумак та Віра Блоха.

Завдяки нашим Збройним Силам України цього року, на відміну від минулого, нам спільно з адміністрацією ліцею вдалося зробити для дітей свято. Їм довелося подорослішати в одну мить. Свій важливий крок у доросле життя вони роблять у важкий час, коли Україна виборює право на свою свободу та незалежність.

Але шкільний випускний – подія раз на життя, тому багато теплих слів та спогадів, приємні емоції і сльози радості - усе це панувало на святі.

Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди - це наші випускники, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє.

Начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров привітав вчорашніх школярів із важливою подією, вручив подарунки.

Щиро віримо в добру і щасливу долю наших випускників! Нехай вам щастить у дорослому житті, дорогі наші діти!

Під мирним небом у квітучій Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь