За допомогою Telegram-ботів кіберполіції вдалося заблокувати понад 22 тисячі ворожих інтернет-ресурсів

Дата: 27.06.2023 11:39
Кількість переглядів: 73

Фото без описуМайже 750 тисяч людей об’єднав проєкт «МРІЯ», створений для ліквідації каналів російських пропагандистів та осіб, які підтримують війну.

Такі дані надає Департамент кіберполіції НП України. Так, з початку повномасштабного вторгнення  агресора  вся країна піднялася для того, щоб інформаційні ресурси російських окупантів не працювали.  

Через бот громадяни  надсилають виявлені посилання на ворожі канали, групи та профілі у соцмережах та месенджерах. Далі для блокування диверсійних ресурсів використовується канал, де також  висвітлюються детальні інструкції, як це зробити.

Завдяки небайдужості суспільства, кіберполіції  вдалося заблокувати більше 22 тисяч ворожих інтернет- ресурсів із загальною аудиторією понад 23 млн осіб.

Для протистояння  пропаганді рф в інформаційному просторі приєднуйтесь  до проєкту «МРІЯ» в TelegramМрія резервНародний месник.https://youtu.be/qCFpLjDmhZ8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь