КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «АКВА» ОТРИМАЛО ПІДТРИМКУ ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ

Дата: 29.06.2023 09:27
Кількість переглядів: 67

Фото без описуПеченізька громада постійно активно працює над тим, аби допомогти комунальникам якісно виконувати свою роботу та покращити якість надання послуг населенню.

Завдяки успішному пошукові партнерів і благодійників для комунального підприємства «АКВА» за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) було надано два потужних генератори 25 і 30 кВт, які нададуть можливість безперебійного надання житлово-комунальних послуг населенню, також для забезпечення надання якісних послуг з водовідведення мешканцям багатоквартирних будинків села МОМ було придбано насос фекальний, шафу управління та комплектуючі.

Французькою гуманітарною організацією ACTED для КП «АКВА» було надано два глибинних насоси з шафами управління та комплектуючими для заміни на двох свердловинах села Мартове.

На даний час здійснено встановлення глибинного насосу на свердловині по вулиці Польовій, яка забезпечує водопостачанням населення багатоквартирних будинків та приватний сектор частини села. Найближчим часом планується капітальний ремонт із заміною глибинного насосу та обладнання на свердловині по вул. І.Франка.

Печенізька громада щиро вдячна Міжнародній організації з міграції (МОМ) та Французькій гуманітарній організації ACTED за їх вагомий вклад у забезпечення населення села Мартове якісними житлово-комунальними послугами.

Працюємо далі й наближаємо Перемогу разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь