Шановні підприємці та керівники установ Печенізької громади!

Дата: 03.07.2023 13:03
Кількість переглядів: 76

Фото без описуУ зв’язку з чисельними зверненнями громадян, нагадуємо Вам про необхідність дотримання правил благоустрою, а саме про встановлення урн для сміття біля входу в магазини, перукарні, адміністративні будівлі та інші об’єкти загального користування.

Особливо це стосується магазинів, перукарень, які розташовані в місцях великого скупчення людей, а також ринок та автостанція. Громадянам, вашим клієнтам, елементарно нікуди викинути споживчу упаковку з морозива, цукерки, тощо.

Згідно п.п.3.1.22 п.3.1. розділу ІІІ «Правил благоустрою території Печенізької селищної ради» повинні бути встановлені урни біля входу (виходу) з адміністративних, побутових, навчальних, торгових та інших будівель та споруд, біля торгових палаток, павільйонів та інших малих архітектурних форм.

Правила благоустрою містять загальнообов'язкові на території Печенізької громади норми, за порушення яких передбачена відповідальність згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення

і тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 850 грн. до 1700 грн.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь