СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ:

Дата: 07.07.2023 10:53
Кількість переглядів: 55

Фото без опису5 липня 2023 року начальником служби у справах дітей селищної ради Лілією Мозговою спільно з головним спеціалістом відділу соціального захисту населення Ольгою Куценко, начальником ювенальної превенції Чугуївського районного управління поліції ГУНП в Харківській області Олександром Чигріновим та інспектором поліції Юлією Денисенко, відвідали в смт. Печеніги сім’ї, в яких проживають діти, батьки яких неналежно виконують свої батьківські обов’язки, які передбачені законодавством щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Під час проведення перевірки було виявлено, що мати Людмила Т. не виконує обов’язки щодо належного утримання своїх 3 дітей. В результаті обстеження умови проживання визнані незадовільними. З матір’ю та дітьми проведені профілактичні бесіди та наданий термін для виправлення ситуації. За результатами перевірки умов проживання дітей на матір складено протокол за ч. І ст. 184 КУпАП України за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Інша сім’я Марини М. та Володимира Б., діти яких поставлені на облік служби у справах дітей як такі, що виховуються в складних життєвих обставинах, в зв’язку з тим, що їх батьки нерідко зловживають алкогольними напоями та неналежно виконують свої батьківські обов’язки. Діти перебувають на обліку з метою надання їм всебічної допомоги та захисту їх прав та законних інтересів. Під час відвідування сім’ї з матір’ю та біологічним батьком проведені профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків та нагадано про негайну сплату штрафу за попереднє вчинене правопорушення.

Служба у справах дітей попереджає, що ті батьки, які неналежно виконують батьківські обов’язки, зловживають спиртними напоями, вчиняють насильство над дітьми, обов’язково будуть притягнені до відповідальності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь