Перевірено стан укриттів Чугуївщини

Дата: 07.07.2023 11:22
Кількість переглядів: 57

Фото без описуУ Чугуївській районній військовій адміністрації відбулося виїзне засідання представників Департаменту цивільного захисту Харківської обласної військової адміністрації, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У заході взяли участь заступники начальника Харківської ОВА Євген Іванов та Роман Семенуха, начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко, керівники прокуратури та поліції.

На засіданні було проаналізовано стан утримання обʼєктів фонду захисних споруд цивільного захисту.

У Чугуївському районі налічується 131 така споруда (123 протирадіаційні укриття та 8 сховищ), а також 134 найпростіші укриття. Керівники громад детально доповіли про кожен об’єкт, визначивши стан його готовності та доступності.

Представники Харківської ОВА відзначили необхідність приведення до ладу наявного фонду захисних споруд, що повинно виконуватися у взаємодії усіх владних структур. У разі виникнення проблем з власниками будівель, в яких знаходяться укриття, – звертатися до правоохоронних органів.

Як наголошувалося на засіданні, важливою складовою забезпечення захисту населення є інформаційна робота: кожен мешканець має знати, де знаходяться укриття в його населеному пункті. Тому для повідомлення про місця розташування захисних об’єктів слід задіяти всі можливі засоби та ресурси.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь