В селах Мартове, Артемівка, Приморське, П'ятницьке для сільчан було проведено семінари-навчання з птахівництва та овочівництва

Дата: 18.07.2023 09:23
Кількість переглядів: 111

Фото без описуНавчання проведено за підтримки міжнародної гуманітарної організації Corus International у партнерстві з ГО «Харківський обласний центр дорадництва».

Керівник громадської організації «Харківського обласного центру дорадництва» Світлана Гапоник інформувала присутніх про мету Програми «Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні», тематику лекцій, які проходять в Печенізькій громаді, та які інструменти й можливості отримають мешканці в результаті проходження навчання.

Дорадники – директор Державної дослідної станції птахівництва НААН, доктор сільськогосподарських наук Олег Катеринич та експерт центру обслуговування з птахівництва ДДСП НААН, кандидат сільськогосподарських наук Володимир Мельник прочитали лекції на тему «Технологія виробництва харчових яєць та м’яса птиці». ✔️Про діяльність міжнародної гуманітарної організації Corus International розповіла представниця з аграрних проєктів Світлана Бережна.

По закінченню навчання слухачі отримали по 100 кришок для консервування, які були надані міжнародною гуманітарною організацією Corus International.

Щиро дякуємо за важливу підтримку міжнародній гуманітарній організації Corus International, ГО «Харківський обласний центр дорадництва» та Центру обслуговування з птахівництва ДДСП НААН.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь