Олександр Гусаров - начальник Печенізької селищної військової адміністрації, з робочим візитом відвідав село Мартове

Дата: 17.07.2023 18:28
Кількість переглядів: 136

Фото без описуРазом з першим заступником селищного голови Юрієм Мариненком та керуючою справами Іриною Теперик побували в пункті видачі гуманітарної допомоги.

Сьогодні працівники гуманітарного штабу передавали жителям продуктові набори, які надійшли до Печенізької громади від Всесвітньої продовольчої програми ООН і Товариства Червоного Хреста України. Щира вдячність Вам, шановні партнери!

Керівник громади обговорив з жителями нагальні та проблемні питання життєдіяльності Мартового.

Вивчаючи думку жителів громади щодо підготовки до осінньо-зимового періоду та можливості відновлення в цей період роботи вуличного освітлення в населених пунктах громади, отримав зворотній зв’язок. Мартівчани поки що не готові до відновлення вуличного освітлення. Люди бояться - війна. Олександр Сергійович коментує порушене питання: "Потрібно розуміти, що в сучасних умовах, за нинішніх технологій і засобів ведення війни, відсутність чи наявність освітлення в громаді не має жодного значення для ворога, оскільки наведення ракети на ціль відбувається завдяки супутнику. Окрім того, моя думка як керівника громади, який спілкується з поліцією і бачить криміногенну ситуацію в окремих населених пунктах і в громаді в цілому, така, що відсутність освітлення вночі не захищає, а тільки заважає виявляти правопорушників, кількість яких останнім часом в громаді збільшилася. Разом з цим погіршилася криміногенна ситуація".

Жителі села також стурбовані тим, що аптечний пункт в селі зупинив свою роботу. Цього ж дня Олександр Гусаров поспілкувався із провізором, яка працювала в аптечному пункті, Лілією Чепурною. Вивчаємо це важливе питання, аби поновити функціонування аптечного пункту, робота якого є дуже необхідною в селі.

Керівник відвідав комунальне підприємство «Аква». Разом з директором Володимиром Петрушенком та іншими працівниками працювали над вивченням фінансово-господарської діяльності, матеріально-технічної бази та проблематики.

Очільник громади оглянув також відремонтовану дорогу в напрямку Мартове-Хотімля, яка частково проходить через територію Печенізької громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь