Олександр Гусаров, начальник Печенізької селищної військової адміністрації, 14 липня провів засідання місцевого штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 20

Дата: 15.07.2023 09:40
Кількість переглядів: 94

Фото без описуФото без описуВ роботі штабу взяли участь фахівці селищної ради, старости громади, керівники галузей освіти, охорони здоров’я, культури, комунальних підприємств, енергетики, дорожники, фінансисти, представники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Спілкування було непростим: відвертим та емоційним. Кожен з керівників доповів щодо інвентаризації проблем та стану справ на підприємствах, в установах, організаціях, закладах Печенізької громади. Приведення до ладу пошкоджених будівель та споруд, проблеми з дахами, вікнами, котельнями, системами опалення, водозабезпечення та водовідведення, заборгованість по квартирних сплатах жителів ОСББ – це неповний перелік проблемних питань, які потрібно нам усім вирішувати. Кожна проблема тягне за собою ряд інших. Для їх вирішення потрібен комплексний підхід та чималі кошти. Окрім того, треба працювати вдень і вночі. Таку задачу очільник громади поставив перед керівниками та відповідальними особами. Всі без винятку посадові особи мають розуміти відповідальність.

Минулий опалювальний сезон був найскладнішим для Печенізької громади. Але ми впоралися, попри всі виклики. В умовах збройної агресії рф маємо всі разом зробити все необхідне, аби в наступний опалювальний сезон громада була з теплом, водою, безперебійною роботою об'єктів критичної інфраструктури, іншими життєво необхідними послугами. Зважаючи, що в країні триває війна та існує постійна загроза руйнувань і пошкоджень інфраструктурних об’єктів, зокрема, й взимку, розробляємо плани проходження осінньо-зимового періоду з визначенням сценаріїв реагування у разі кризових ситуацій.

Враховуючи воєнний стан, підготовка кожного об’єкта має здійснюватися із запасом часу. Продовжуємо роботу в цьому важливому напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь