Дітям з деокупованих сіл Печеніжчини передали гаджети для покращення доступу до освітнього процесу

Дата: 21.07.2023 14:46
Кількість переглядів: 75

Фото без описуПеченізьку громаду відвідали Олексій Красов - народний депутат України, Сергій Лободенко – начальник Чугуївської районної військової адміністрації, Ольга Алфьорова - заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації - начальник управління освіти та фахівці Департаменту.

Під час візиту гості разом з Олександром Гусаровим – начальником Печенізької СВА, розпочали передавати гаджети дітям з деокупованих територій Печенізької громади. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у співпраці з Міністерством освіти й науки направив до Печенізької громади 156 девайсів: 112 планшетів для дітей віком від 6 до 12 років, а також 42 хромбуки для дітей віком від 13 до 16 років.

Як зазначив народний депутат України, Харківська область отримала комп'ютерну техніку для навчання від Представництва Дитячого фонду ЮНІСЕФ за сприяння Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Окрім того, 5 наборів рекреаційних та набір для раннього розвитку передали закладам освіти Печеніжчини.

Перед освітянською спільнотою наразі ставиться багато завдань щодо підготовки до нового навчального року та реалізації навчальних планів в умовах воєнного стану. Печенізька громада щиро вдячна всім, хто своїм піклуванням про наших дітей допомагає отримувати абсолютний доступ до навчального процесу.

Під час візиту до Печеніжчини Олександр Гусаров ознайомив парламентаря з роботою гуманітарного штабу громади, ходом проведення ремонтних робіт в укритті опорного закладу – Печенізького ліцею ім. Г.Семирадського. Очільник Печенізької громади обговорив з народним депутатом України та керівником Чугуївської РВА проблемні питання життєдіяльності громади, серед яких – підготовка до нового навчального року, джерела наповнення бюджету, робота сільськогосподарської галузі, торговельного напрямку, інші. Спланували окрему зустріч для вирішення проблемних питань підприємницьких структур, сільськогосподарських товаровиробників, правових та інших напрямків.

Від імені жителів Печеніжчини дякуємо за увагу до нашої громади та сподіваємось на подальшу співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь