СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ

Дата: 26.07.2023 13:04
Кількість переглядів: 122

Фото без опису25.07.2023 року начальник служби у справах дітей Печенізької селищної ради Лілія Мозгова, головний спеціаліст служби у справах дітей Аліна Челомбитько та фахівець із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Людмила Катречко  відвідали сім’ї в с. Приморському.

          Служба у справах дітей також привезла гуманітарну допомогу у вигляді вживаного одягу та взуття в доброму стані для дітей із малозабезпечених сімей.

Відвідування сімей відбулося з метою запобігання випадків загрози здоров’ю дітей, профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, проведено обстеження умов проживання у 2 сім’ях,  в яких виховується 5 неповнолітніх дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, створення задовільних умов проживання, недопустимості вживання спиртних напоїв, аморального способу життя  та виникнення  насильства в сім’ї.

За результатами відвідування складено відповідні акти обстеження житлово-побутових умов проживання дітей.

Дякуємо за транспорт для спеціалістів, які відвідали сім’ї, громадській організації «Грін-Ландія», яка працює на безоплатній основі для підтримки нашої громади! Лише у взаємодії народжується позитивний результат! Тому й надалі ми працюватимемо над тим, щоб всі дітки громади мали гідний соціальний захист та можливість зростати у повноцінній родині!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь