СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ

Дата: 26.07.2023 13:04
Кількість переглядів: 100

Фото без опису25.07.2023 року начальник служби у справах дітей Печенізької селищної ради Лілія Мозгова, головний спеціаліст служби у справах дітей Аліна Челомбитько та фахівець із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Людмила Катречко  відвідали сім’ї в с. Приморському.

          Служба у справах дітей також привезла гуманітарну допомогу у вигляді вживаного одягу та взуття в доброму стані для дітей із малозабезпечених сімей.

Відвідування сімей відбулося з метою запобігання випадків загрози здоров’ю дітей, профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, проведено обстеження умов проживання у 2 сім’ях,  в яких виховується 5 неповнолітніх дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, створення задовільних умов проживання, недопустимості вживання спиртних напоїв, аморального способу життя  та виникнення  насильства в сім’ї.

За результатами відвідування складено відповідні акти обстеження житлово-побутових умов проживання дітей.

Дякуємо за транспорт для спеціалістів, які відвідали сім’ї, громадській організації «Грін-Ландія», яка працює на безоплатній основі для підтримки нашої громади! Лише у взаємодії народжується позитивний результат! Тому й надалі ми працюватимемо над тим, щоб всі дітки громади мали гідний соціальний захист та можливість зростати у повноцінній родині!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь