26 липня Олександр Гусаров - начальник Печенізької селищної військової адміністрації, провів черговий прийом громадян в смт Печеніги

Дата: 27.07.2023 08:17
Кількість переглядів: 50

Фото без описуЛюди порушують болючі проблеми. Серед них – ремонт руйнувань і значних пошкоджень в багатоповерхівках ОСББ, спричинених обстрілами російської армії. На порозі осінь - люди стурбовані. Печенізька селищна військова адміністрація допомагає таким жителям відповідно до своїх можливостей, залучаючи наших партнерів, які допомагають з будівельними матеріалами. Але є проблемні питання та пошкодження, на вирішення яких потрібні значні кошти. Тут нам не обійтися без допомоги держави. Запрошуємо жителів, проводимо роз’яснювальну роботу для того, щоб кожен, хто потребує допомоги, зверталися через «Дію» для участі в програмі «Є-відновлення». Окрім того, вивчаємо досвід інших громад у цьому питанні.

Серед порушених під час прийому питань – ремонт та підсипка доріг місцевого значення, надання допомоги у вигляді безкоштовних дров для опалювання негазифікованих домоволодінь, вирішення питання заборгованості по заробітній платі, створення шкільного музею при Печенізькому ліцеї ім. Г.Семирадського, інші.

Передали семи родинам наявні будівельні матеріали для ремонту пошкоджених домоволодінь. За цю можливість допомагати дякуємо Міжнародному Комітету Червоного Хреста та БО "Мальтійська служба допомоги у Львові".

Працюємо для вирішення проблемних питань, порушених жителями.

Для попереднього запису на особистий прийом в начальника Печенізької селищної військової адміністрації Олександра Гусарова телефонуйте за конт. номером:

☎️093-44-68-180



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь