Продовжується реалізація гуманітарної програми для мешканців Печенізької громади з метою забезпечення гуманітарної безпеки та харчування

Дата: 27.07.2023 08:28
Кількість переглядів: 63

Фото без описуНаступним етапом, визначеним програмою, є надання допомоги комбінованим кормом для вирощування курчат м'ясо-яєчних порід. Господарники, які отримали по 20 шт. таких порід курчат, для їх відгодівлі отримають в цілому по 120 кг комбікорму. Наразі надійшла перша партія - по 80 кг кожному господарю.

Вирощуйте, годуйте, доглядайте, виробляйте. Хай все ладиться у кожному господарстві, а домашня праця буде в задоволення.

Вкотре дякуємо за увагу до жителів Печеніжчини, потужну допомогу й результативну співпрацю нашим партнерам - міжнародній гуманітарній організації Corus International, громадській організації «Харківський обласний центр дорадництва» та особисто керівнику Світлані Гапоник. ✔️Вдячність за механізоване розвантаження - підприємцю Вадиму Загоруйку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь