Звернення Олександра Гусарова, начальника Печенізької селищної військової адміністрації, з нагоди Дня працівників торгівлі!

Дата: 30.07.2023 09:57
Кількість переглядів: 58

Фото без описуШановні працівники торгівлі Печеніжчини! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Ваша копітка щоденна праця спрямована на благо кожного мешканця громади, регіону та країни в цілому.

Сьогодні, у важкі для нашої країни часи, ваша роль в економічному житті держави є особливо важливою. Ви, як представники торговельної сфери, робите неоціненний внесок у забезпечення населення необхідними товарами та послугами навіть у таких складних умовах. Кожен мешканець громади пам'ятає, як ви працювали, коли, внаслідок вторгнення російських окупантів в Україну, Печеніги опинилися в ізоляції, відрізаними від сусідніх населених пунктів. Вручну, на своїх плечах, разом із селищною радою та волонтерами, ви переправляли й доставляли необхідні продукти харчування, аби нагодувати жителів громади. Завдяки вашій самовідданій праці люди були з найнеобхіднішим - хлібом і до хліба.

Я вдячний кожному з вас за вашу працю та відповідальне ставлення до неї. Ви допомагаєте зробити життя людей легшим у цей непростий період. Нехай ваша робота завжди буде економічно вигідною, приносить людям радість, а у відповідь ви завжди отримуйте тільки подяки й радісні посмішки! Зичу вам міцного здоров'я, терпіння, сил і натхнення у вашій нелегкій праці. Разом ми подолаємо будь-які виклики. Світлого, мирного неба та Перемоги! З днем працівників торгівлі!

З повагою

ОЛЕКСАНДР ГУСАРОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь