Звернення Олександра Гусарова, начальника Печенізької селищної військової адміністрації, з нагоди Дня працівників торгівлі!

Дата: 30.07.2023 09:57
Кількість переглядів: 51

Фото без описуШановні працівники торгівлі Печеніжчини! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Ваша копітка щоденна праця спрямована на благо кожного мешканця громади, регіону та країни в цілому.

Сьогодні, у важкі для нашої країни часи, ваша роль в економічному житті держави є особливо важливою. Ви, як представники торговельної сфери, робите неоціненний внесок у забезпечення населення необхідними товарами та послугами навіть у таких складних умовах. Кожен мешканець громади пам'ятає, як ви працювали, коли, внаслідок вторгнення російських окупантів в Україну, Печеніги опинилися в ізоляції, відрізаними від сусідніх населених пунктів. Вручну, на своїх плечах, разом із селищною радою та волонтерами, ви переправляли й доставляли необхідні продукти харчування, аби нагодувати жителів громади. Завдяки вашій самовідданій праці люди були з найнеобхіднішим - хлібом і до хліба.

Я вдячний кожному з вас за вашу працю та відповідальне ставлення до неї. Ви допомагаєте зробити життя людей легшим у цей непростий період. Нехай ваша робота завжди буде економічно вигідною, приносить людям радість, а у відповідь ви завжди отримуйте тільки подяки й радісні посмішки! Зичу вам міцного здоров'я, терпіння, сил і натхнення у вашій нелегкій праці. Разом ми подолаємо будь-які виклики. Світлого, мирного неба та Перемоги! З днем працівників торгівлі!

З повагою

ОЛЕКСАНДР ГУСАРОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь