СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ!

Дата: 28.07.2023 14:06
Кількість переглядів: 56

Фото без опису27 липня 2023 року року спеціалістами служби у справах дітей Печенізької селищної ради Лілією Мозговою, Аліною Челомбитько та фахівцем із соціальної роботи Людмилою Катречко за підтримки благодійної організації «ГРІН–ЛАНДІЯ» продовжено здійснення відвідування сімей у складних життєвих обставинах та сімей опікунів/піклувальників в с. Кицівка та с. Мартове.

Під час візиту відвідуванням було охоплено 4 сім’ї «ризику» та 2 сім’ї опікунів/піклувальників. Перевірені умови проживання, забезпечення харчуванням дітей та належним доглядом.

З батьками проведена профілактична робота щодо забезпечення належних умов проживання дітей, надано консультативну допомогу стосовно належного виховання дітей, створення відповідних санітарно-гігієнічних умов проживання та здійснення нагляду за навчанням, здоров’ям, спілкуванням у соціальних мережах, безпечного відпочинку дітей. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов`язків по вихованню дітей. За результатами перевірки складені акти обстеження умов проживання.

Також, з метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей, над якими встановлено опіку, відвідані опікунські родини, в яких виховуються діти-сироти. За результатами перевірки встановлено, що опікуни/піклувальники в повному обсязі виконують свої обов’язки, про що складені відповідні акти.

Робота по перевірці населених пунктів громади, в яких проживають сім’ї, які перебувають в складних життєвих умовах, сімей «ризику», сімей опікунів/піклувальників, триватиме і надалі.

 

Прохання до всіх небайдужих жителів громади, з метою попередження нещасних випадків серед дітей, інформувати службу у справах дітей Печенізької селищної ради про факти неналежного виконання батьківських обов’язків за ☎️ тел. 096-18-111-52 або за адресою: смт.Печеніги, вул. Незалежності, 48.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь