СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ!

Дата: 28.07.2023 14:06
Кількість переглядів: 46

Фото без опису27 липня 2023 року року спеціалістами служби у справах дітей Печенізької селищної ради Лілією Мозговою, Аліною Челомбитько та фахівцем із соціальної роботи Людмилою Катречко за підтримки благодійної організації «ГРІН–ЛАНДІЯ» продовжено здійснення відвідування сімей у складних життєвих обставинах та сімей опікунів/піклувальників в с. Кицівка та с. Мартове.

Під час візиту відвідуванням було охоплено 4 сім’ї «ризику» та 2 сім’ї опікунів/піклувальників. Перевірені умови проживання, забезпечення харчуванням дітей та належним доглядом.

З батьками проведена профілактична робота щодо забезпечення належних умов проживання дітей, надано консультативну допомогу стосовно належного виховання дітей, створення відповідних санітарно-гігієнічних умов проживання та здійснення нагляду за навчанням, здоров’ям, спілкуванням у соціальних мережах, безпечного відпочинку дітей. Батьків попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність за ухиляння від виконання обов`язків по вихованню дітей. За результатами перевірки складені акти обстеження умов проживання.

Також, з метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей, над якими встановлено опіку, відвідані опікунські родини, в яких виховуються діти-сироти. За результатами перевірки встановлено, що опікуни/піклувальники в повному обсязі виконують свої обов’язки, про що складені відповідні акти.

Робота по перевірці населених пунктів громади, в яких проживають сім’ї, які перебувають в складних життєвих умовах, сімей «ризику», сімей опікунів/піклувальників, триватиме і надалі.

 

Прохання до всіх небайдужих жителів громади, з метою попередження нещасних випадків серед дітей, інформувати службу у справах дітей Печенізької селищної ради про факти неналежного виконання батьківських обов’язків за ☎️ тел. 096-18-111-52 або за адресою: смт.Печеніги, вул. Незалежності, 48.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь